Turist

Turist2018-03-20T22:11:01+00:00

Oplev Danmarks skønneste ø

Fejøs største attraktioner er gratis; naturen er rig her, klimaet er lunt, udendørslivet blomstrer og folk har tid til at hilse på, og tale med hinanden.
Børn færdes trygt, strandene er familievenlige, og badevandet lunt.
Her er gastronomiske produkter i topklasse, som cider, most, frugt og frilandskød fra lam og kvæg, og havet bugner af rejer og fisk. Det meste af året bugner vejboderne af frugt og grønt. KLIK OG FÅ KORT OVER FEJØ
Stemningen sættes af havet, frugtplantager, små bondehuse og frodige haver med sydlandske figner, mandler, morbær og ferskner.
Oplagte friluftsaktiviteter er kajaksejlads, cykling, vandring, lystfiskeri.
Læs årets turistbrochure lige her: www.issuu.com (hvor du kan bladre i den) eller som alm. pdf sydhavsøernes perle 2018

Shopping og Restauranter 

Læs mere

Seværdigheder

Læs mere

Årlige begivenheder

Læs mere

Overnatning og feriehus

Læs mere

Praktiske informationer

Læs mere

Vidste du, at Fejø har hele 17 forskellige nationaliteter på øen, og der kommer hele tiden nye til, blandt både fastboende og sommerhusejerne.

Fejøs mangfoldighed

Vidste du, at Fejø har over 40 skolebørn fastboende på øen, de mindste går i skole på øen, og de største tager sammen færgen hver morgen til de nærmeste skoler på Lolland, kun 15 min fra Kragenæs havn.

Fejøs Mangfoldighed

Vidste du, at Fejø har over 15 forskellige aktive foreninger, med emner lige fra bæredygtighed og billard, til fiskeri, idræt og teater…

Fejøs Mangfoldighed

Vidste du, at der findes mange 100.000 frugtræer på Fejø, lige fra saftige blommer til sprøde æbler, og nogle af dem er mere end 100 år gamle.

Fejøs Mangfoldighed

Vidste du, at på Fejø hilser alle på hinanden, også de besøgende, uanset om man er i bil, på cykel, til hest eller på gåben.

Fejøs Mangfoldighed

Seneste nyheder