Turist2021-04-03T21:53:42+02:00

Oplev Danmarks skønneste ø

Fejøs største attraktioner er gratis: Naturen er rig her, klimaet er lunt, udendørslivet blomstrer og folk har tid til at hilse på, og tale med hinanden. Børn færdes trygt, strandene er familievenlige og badevandet lunt.
Her er gastronomiske produkter i topklasse, som cider, most, frugt og frilandskød fra lam og kvæg, og havet bugner af rejer og fisk. Det meste af året bugner vejboderne af frugt og grønt. Stemningen sættes af havet, frugtplantager, små bondehuse og frodige haver med sydlandske figner, mandler, morbær og ferskner.

Læs årets turistbrochure på nettet: www.issuu.com (hvor du kan bladre i den)
Eller åbn den som alm. pdf: Sydhavsøernes Perle 2021 (45 MB – kan tage nogen tid at downloade)

Shopping og Restauranter 

Læs mere

Seværdigheder

Læs mere

Årlige begivenheder

Læs mere

Udeliv og aktiv

Læs mere

Kvalitetstid med børnene

Læs mere

Overnatning og feriehus

Læs mere

Praktiske informationer

Læs mere

Vidste du, at Fejø har hele 17 forskellige nationaliteter på øen, og der kommer hele tiden nye til, blandt både fastboende og sommerhusejerne.

Fejøs mangfoldighed

Vidste du, at Fejø har over 40 skolebørn fastboende på øen, de mindste går i skole på øen, og de største tager sammen færgen hver morgen til de nærmeste skoler på Lolland, kun 15 min fra Kragenæs havn.

Fejøs Mangfoldighed

Vidste du, at Fejø har over 15 forskellige aktive foreninger, med emner lige fra bæredygtighed og billard, til fiskeri, idræt og teater…

Fejøs Mangfoldighed

Vidste du, at der findes mange 100.000 frugtræer på Fejø, lige fra saftige blommer til sprøde æbler, og nogle af dem er mere end 100 år gamle.

Fejøs Mangfoldighed

Vidste du, at på Fejø hilser alle på hinanden, også de besøgende, uanset om man er i bil, på cykel, til hest eller på gåben.

Fejøs Mangfoldighed

Seneste nyheder

Ny sejlplan 2020 med ændringer markeret

Indtil færgeselskabet selv offentliggører sejlplanen fra 15/12-2019, kan du se den her: Sejlplan Fejø 2020 med ændringer PS: Kender du også vores smarte side: Her er færgen

Go to Top