Øbo2020-04-02T12:55:32+02:00

Få mest muligt ud af hverdagen

Som Fejø er dit hjem, kan fejoe.dk være dit hjem på nettet. Et virtuelt forsamlingshus for alle der bor på Fejø, – og gæster er velkomne!
Du kan eks. lægger fejoe.dk ind som din startside i Browseren.
Her har vi samlet alle de informationer og ressourcer, du gerne vil have overblik over i din hverdag på Fejø.  Indtil videre kan alle læse med, og derved få et indblik i livet og mulighederne på Fejø.
Kontakt Redaktionen hvis du har forslag, oplysninger eller bidrag til vores fælles webside.

NB: Denne side er under udarbejdelse, og kommer med tiden til at rumme helt nye og spændende funktioner, som du kort kan få en ide om her under…

Seneste nyt fra foreninger, klubber og andet lokalt

Læs mere

Fejø Mailingliste

Læs mere

Opslagstavlen (køb/salg/bortgives/opråb) 

Læs mere

Ledige jobs i omegnen

Læs mere

Log ind og del indhold

Læs mere

Vidste du, at Fejø har hele 17 forskellige nationaliteter på øen, og der kommer hele tiden nye til, blandt både fastboende og sommerhusejerne.

Fejøs mangfoldighed

Vidste du, at Fejø har over 40 skolebørn fastboende på øen, de mindste går i skole på øen, og de største tager sammen færgen hver morgen til de nærmeste skoler på Lolland, kun 15 min fra Kragenæs havn.

Fejøs Mangfoldighed

Vidste du, at Fejø har over 15 forskellige aktive foreninger, med emner lige fra bæredygtighed og billard, til fiskeri, idræt og teater…

Fejøs Mangfoldighed

Vidste du, at der findes mange 100.000 frugtræer på Fejø, lige fra saftige blommer til sprøde æbler, og nogle af dem er mere end 100 år gamle.

Fejøs Mangfoldighed

Vidste du, at på Fejø hilser alle på hinanden, også de besøgende, uanset om man er i bil, på cykel, til hest eller på gåben.

Fejøs Mangfoldighed

Seneste nyheder

EU-energiprojekt

En af Fejøforeningens opgaver er ifølge vedtægterne: “Foreningen skal ved en aktiv indsats søge at fremme aktiviteter, som gør at Fejø fremstår som et selvstændigt bæredygtigt samfund.” Da

Fodbold for børn 5-8 år

Kære fodboldglade Fejøbørn For børn der er ca. 5-8 år der har lyst til at spille fodbold. Vi inviterer udenfor til fodboldtræning på boldbanen torsdage kl. 16.00-16.45. Første

FIF vinterprogram 2023-24

Fejø Idrætsforenings Vinterprogram sæson 2023-2024 FIF opdaterer info om foreningens aktiviteter på hjemmesiden fejoe.dk / fritid / foreninger / FIF   Holdene starter i uge 37 fra mandag d.

Go to Top