På Fejøs turistside visitfejoe.dk kan du finde flere seværdigheder

Øens trampe-stier

Fejø har for nyligt fået anlagt en række natur-trampestier rundt om på øen, så man både som besøgende og herboende kan komme ud og nyde den friske luft og de brede vidder. Har du lyst til at nyde en tur ud i det blå, så læs mere om trampestierne på Fejø

Fejø Mølle

Fejø Mølle er en smukt restaureret mølle, beliggende næsten på hjørnet af Dybvigvej og Herredsvej. Møllen er i dag fuldt funktionsdygtig, men kører kun ved særlige lejligheder. Når møllen er åben huser den flere af øens specialiteter og lokale produkter, samt cafe og muligheden for at udforske bygningens indre nærmere.
Se åbningstider på Fejø Mølles egen hjemmeside, eller følg med i kalenderen her på siden for særlige arrangementer.

Kunst på Fejø

Som så mange andre øer inspirerer også Fejø til kreativitet og kunstnerisk udfoldelse, fra storslåede værker til hverdags-indslag, fernisering og foredrag. Læs mere om de forskellige kunst-emner på Fejø her.

Fejø Kirke

Fejø Kirke er meget smukt beliggende ved havet. Der toilet og vandpost, og bænke ved stranden. Kirken er fra middelalderen med datering tilbage til 1240’erne. Kirken består af kor, skib, våbenhus og tårn med pyramideformet spir. Kirken er opført i røde sten men er kalket hvid. Kirkens tag er beklædt med røde teglsten. Læs mere på kirkens egen hjemmeside eller i Historisk Atlas

Fejø Lokalhistorisk Arkiv og Ømuseum

Se dokumentation og historiske artifakter fra Fejøs lange historie, fra stenalderens rensdyrjægere til i dag.
Åbningstid: Normalt hver tirsdag kl. 18–21.  I sommermånederne ofte også åbent om lørdagen kl. 13–16.
Adresse: Herredsvej 190 – kælderen.
Se også hjemmesiden:  fejoelokalarkiv.dk

Sletter strand – Holgers Plads

På Fejøs Blå Flag strand, kaldet Sletteren, for enden af Slettervej, findes lækkert badevand, badebro, picnic-borde og offentlige toiletter. Pladsen lige før stranden er døbt Holgers Plads, til minde om den færgemand og fisker der for mange år tilbage sejlede til og fra stedet. I den forbindelse blev der også istandsat en gammel barke-kedel som tidligere blev brugt af øens fiskere. Altid et besøg værd.

Dybvig Havn

Havnen blev renoveret i 2016 med nye kajer og og kajanlæg så anlægsforholdene er gode, samt bad/toilet malet af lokal kunstner, der fremstår smukt og indbydende. På havnen findes der en cafe i sommersæsonen, og man kan nå den lokale købmand på gåben, eller leje cykler på øen og køre øen rundt. Det dejlige miljø og den gode uhøjtidelige stemning og de smukke omgivelser, giver ro til sjælen og plads til afslapning og hygge.