Intet mindre end 28 nye beboere fik Fejø i løbet af 2017, og Fejø ligger dermed i toppen af popularitetsskalaen blandt de danske småøer. Med de 28 nye beboere, hvoraf størstedelen er tilflyttere, mens en lille håndfuld er født på Fejø, var befolkningstallet på øen oppe på 462 pr. 1. januar 2018. Den udvikling skyldes særlig øens mange ildsjæle, dem som er med til at promovere øen, dem der arbejde aktivt med bosætning, og ikke mindst dem der sikrede, at øens lokale skolegang blev reddet for 3 år siden.

Udover den store tilgang i 2017, er der allerede her i første kvartal af 2018 hele 14 nye beboere som enten er flyttet ind eller har købt hus og er på vej, her i blandt flere børnefamilier.

På Fejø kan vi naturligvis ikke få armene ned af bare begejstring, og udviklingen håber vi naturligvis kun lige er startet, så vi med fortsatte tiltag omkring øen og vores mange tilbud, kan få vist endnu flere, hvor skønt ø-livet er.

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om ø-livet, lige som du eks. kan finde ud af, hvem du kan kontakte hvis du vil vide mere om, hvad der er af huse til salg, eller find dig en ø-kaffekontakt, hvis du vil have en uformel snak om ø-livet. Vil du starte med blot at besøge os som turist, så er vores turistbrochure et godt sted at starte.

Læs mere om øbo-tilgangen i artiklen her på tvøst eller se et lille indslag i tvøst-nyhederne