Sluk for skærmene og vær sammen om at opdage Fejø. Her er rig mulighed for udeliv og aktivitet, med leg og sjov på stranden, i et klatretræ, med en bold, en fiskestang, en gummibåd, en metaldetektor, eller cykler, dykkermasker eller kajakker til hele familien. Mulighederne er mange.

Øen rundt på cykel

Tag cykel med til Fejø, eller lej en på øen – der er som regel flere muligheder for det. Med cykel kommer du billigere over med færgen end med bil, og du kan sagtens komme hele øen rundt, samtidig med at du får alle sanserne i spil når du besøger øen: Fra duftende æbleblomster i foråret til svalende havluft i sommermånederne. Undervejs på øen finder du flere små hyggelige pladser hvor der kan gøres hvil, eks. ved Genforeningsstenen i Vesterby eller på Tromlepladsen midt på øen.

Kajak langs stranden eller ud i en båd

Øen kan også nydes lidt på afstand, så smid kajakkerne på taget af bilen og kom over og sejl øen rundt. Er du øvet kan du sejle fra Kragenæs og lægge til i Dybvig. I Dybvig Havn er der måske også en chance for at komme med ud i en båd, fx de historiske drivkvaser som ligger foran det Gule Pakhus.

Tennis, Basket eller Badminton

På Fejø findes der både tennisbane, basketbane og den store badminton-hal. Basketbanen ligger til fri afbenyttelse bag Tromlepladsen midt på Herredsvej, og både tennisbane og badmintonbane kan bookes efter aftale, til dem der har lyst til at få rørt sig lidt ekstra på ferien.