Interessen for at flytte til Fejø stiger. Siden 2017 er der således årligt kommet omkring 20 nye ø-boer til, blandt andet flere børnefamilier. Det betyder også, at der er rift om helårshusene. Men frygt ej hvis der ser helt tomt på denne side. Der findes en del huse som endnu ikke er sat officielt til salg, men som stadig kan besigtiges, og der er også mulighed for at leje. Så har du lyst til at bo på Fejø, så kan du få gratis råd, vejledning og en guidet rundtur, evt. med kig på drømmehuset. Kontakt Conni, Fejøs Bosætningsguide. Tlf: 40299623 Mail: fejoeferie@mail.tele.dk

 

Huse til leje på Fejø

Boliger til leje privat

Huse til salg på Fejø

Boliger til salg privat

Boliger på boligsider

Find boliger til salg på Fejø på boliga.dk 

Se boliger fra boligsiden.dk her under:

Fejøs Bosætningsguide

Hvad sker der når du kontakter Conni, vores frivillige bosætnings-guide, når du er interesseret i at vide noget om, hvordan det er at bo på Fejø?

Hun inviterer på en snak over en kop kaffe hvor hun er klar til at svare på alle slags spørgsmål angående øen, hun har boet her i 53 år og kender de fleste ejendomme og mennesker. Hun samler viden om boliger til salg og til leje på Fejø, med den viden kan hun hurtigt finde den bolig som svarer til hvad der ønskes. Dernæst hjælper hun med at etablerer mulighed for at se på de ejendomme der er interesse i.

Conni siger selv: ”Det er en stor glæde for mig at tage imod folk og fortælle om alle de herligheder vi lever med, vi har en kultur hvor vi i videste udstrækning hjælper hinanden. Det er hyggeligt at løse opgaver i fællesskab så det gør vi, vi mødes om fælles interesser og dem er der mange af. Vores børn trives i Fejø Børne og Kulturhus hvor der er god plads og mange voksne til små grupper. Vuggestue, børnehave og skole i samme hus, her kan vore børn leve et liv som kan gøre dem til velfungerende sociale glade børn. Her lægges grunden for et godt liv.”

Velkommen til Fejø!