Kom og besøg os

Kom i bil eller på cykel, med færgen tager det kun 15 min til Fejø, med afgang fra Kragenæs Havn, på den nordlige del af Lolland. Eller du kan sejle her til i egen båd og nyde øens hyggelige lystbådehavn, Dybvig.

Kontakt webmaster

Har du et arrangement til kalenderen, eller informationer om din forening eller virksomhed som skal tilføjes eller opdateres? Så angiv blot ændringer/tilføjelser i kontaktformularen her under, så opdateres det hurtigst muligt.
Ris og ros om selve hjemmesiden og dennes indhold modtages også meget gerne.

NB: Webmaster er IKKE involveret i diverse arrangementer og erhverv på øen, andet end ved at reklamere. Beskeder her bør derfor KUN relaterer sig direkte til hjemmesiden og dennes indhold, funktioner, fejl og mangler.

Der er desværre heller ingen turist-guide tilknyttet selve hjemmesiden eller denne kontaktformular, så henvendelser om fysiske forhold og arrangementer på øen (spørgsmål, klager, ros eller forslag) eller ønsker om rundvisning, bør derfor rettes direkte mod de lokale turist- og forenings-aktører som kan hjælpe med den slags, se fx under under Service  og Foreninger (samt arbejdsgrupper)

    Følg os på de sociale medier