Kom og besøg os

Kom i bil eller på cykel, med færgen tager det kun 15 min til Fejø, med afgang fra Kragenæs Havn, på den nordlige del af Lolland. Eller du kan sejle her til i egen båd og nyde øens hyggelige lystbådehavn, Dybvig.

Kontakt webmaster

Har du et arrangement som du gerne vil have i kalenderen, eller nogle informationer om din forening eller din virksomhed som skal tilføjes eller opdateres, så angiv blot i kontaktformularen her under, hvad der skal tilføjes/ændres, så opdateres det hurtigst muligt.

NB: Beskeder her bliver sendt til den webansvarlige og bør derfor relaterer sig direkte til hjemmesiden og dennes indhold, funktioner, fejl og mangler.
Vi har ingen turist-guide tilknyttet hjemmesiden, og henvendelser om fysiske forhold og arrangementer på øen eller ønsker om rundvisning bør derfor rettes mod de lokale turist-aktører som kan hjælpe med den slags, se fx under under Service og Foreninger.
Spørgsmål, klager eller forslag til specifikke arrangementer eller tilsvarende forhold, bør også rettes direkte til de respektive ansvarlige, se igen under fx Service og Foreninger.

Følg os på de sociale medier