Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Pinselørdag arrangerer KvickRun fra Nykøbing F. løb på Fejø. KvickRun arrangerer løb mange steder i vores landsdel og har et stort netværk der indebærer, at der deltager løbere fra det meste af landet i deres løb. Pinselørdag kommer de til Fejø, og Fejø Idrætsforening har lovet at bakke op om løbet. Fejøboere kan tilmeldes via Fejø Idrætsforening. Ønsker du at deltage kan tilmelding ske til: fifpostkasse@gmail.com
Husk at oplyse om distance + navn og adresse.

Man er først registreret, når der er indbetalt 75 kr./person til Danske Bank reg. Nr. 1551 konto nr. 66 55 165 – eller som mobilepay til 22476141. Tilmelding skal ske senest d. 1. april.

Løbene starter ved havnen i Vesterby, via Herredsvej og Skaløvej, (her vil vendepunkt for 5 km være markeret ved 2,5 km), over dæmningen til Skalø havn, der vendes yderst på molen og samme rute tilbage til Fejø havn (7 km).
For øvrige distancer går turen herefter ad Herredsvej og Storemosevej, rundt om Storemosen, ad Herredsvej til Østerby, derefter ad Dybvigvej til Dybvig havn. Her vendes og derefter Herredsvej tilbage til færgehavnen (14 km). Ruterne vil være mærket op med kridtpile og flag. Distancer: 5 km, 7 km, 14 km og 1/2 maraton starter kl.  9.15. Bemærk at marathon-distancen starter kl. 8.00.

KvickRun sørger for depot ved Vester færgested og ved tromlepladsen midt på øen. Alle der gennemfører løbet modtager en særlig Fejø-medalje. Vi kan kun opfordre til at man melder sig til løbet og starter løbetræning allerede nu. Det er helt ’ok’ hvis man forventer at gå en af de kortere distancer.

KvickRun og FIF håber at der er folk der vil heppe langs ruten og også hvis der er folk der har lyst til at stille en bod op på færgehavnen – eks. salg af æblemost, kagebod eller lignende. KvickRun forventer at løberne kommer til Fejø til fods og der vil blive ventetid for de fleste på havnen. Man kan læse mere om KvickRun på www.kvickrun.com

Har du spørgsmål vedr. løbet, er du velkommen til at kontakte FIF via fifpostkasse@gmail.com

Med venlig hilsen
Fejø Idrætsforening