Fejøs Festival

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fejøs Kammermusikfestival har fået et nyt navn, og selvom konceptet er meget lig 2017, er der kommet nye spændende tiltag til.

På skolen fremfører en international gruppe af musikere blandt andet Saint-Saëns: “Dyrenes Karneval” samtidig med afholdelse, af den traditionsrige malekoncert (Sæt farve på musikken, aldersgruppe 1-101 år) med kunstneren Anne Elisabeth Lendorf.

Den internationalt prisvindende fotograf Nikolaj Lund med speciale i portrættering af den klassiske musik og ikke mindst dens udøvere, udstiller under Festivalen i Kulturhuset “rummet” i Dybvig havn.

Foredrag på skolen af hjerneforsker ved Århus Universitet Peter Vuust, som vi bl.a. kender fra bogen “Musik på hjernen”.

Musik af den franske komponist Claude Debussy bliver repræsenteret på Festivalen. Det er i år netop 100 år siden, at Claude Debussy døde, og det ønsker vi at markere.

Eventuelle spørgsmål besvares ved henvendelse til Minna Raabo Larsen på tlf. 21 13 56 59 eller på mail: ABCM@webspeed.dk

Program m.v. opdateres løbende på:

www.facebook.com/fejosfestival/ og www.fejoesfestival.dk/

Fejø er blevet kåret som Årets Landsby 2018 - Stor tak til alle de ildsjæle der er med til at løfte øen og bidrage til at den positive udvikling fortsætter på Fejø!