Fejøs Festival

Indlæser Begivenheder

Vi glæder os til at byde velkommen til Fejøs Festival fra 10. til og med 14. Juli 2019.

Vi lover godt samvær med masser af musik på internationalt niveau. Altsammen i smukke, stemningsfulde og bemærkelsesværdige omgivelser på øen.

Som noget nyt samarbejder Fejøs Festival i år med Helsinki Chamber Music Festival. Flere musikere optræder på begge festivaler. Her kan nævnes den internationalt anerkendte franske pianist Suzanna Bartal og flere finske musikere, blandt andet violinisten Kreeta-Julia Heikkilä og cellisten Jaani Helander.

Fejøs Festival er kendt for at blande genrerne. Igen i 2019 vil der være koncerter med klassisk musik, jazz og improvisationskoncerter. Samtidig fortsætter vi samarbejdet med vores skole, hvor der afholdes koncerter for børn.

Vi stiller ved årets festival skarpt på det engelske og det nordiske. På programmet kommer blandt andet Edward Elgars klaverkvintet, Ralph Vaughan-Williams strygekvintet og en nordisk aften med musik af Carl Nielsen og Sibelius.

Vores danske nationalkomponist bliver også repræsenteret, når skuespiller og forfatter Lotte Andersen kommer og holder sit foredrag “Carl og Marie – I kunst og kærlighed”.

Den sidste aften bliver afsluttet med manér med en “Last night of the Proms”, hvor vi spiller klassiske hits fra nær og fjern med musikere og publikum i højt humør.

NB! Det færdige program vil blive præsenteret omkring 1. marts 2019. Vores kunstneriske leder Carl-Oscar Østerlind arbejder sammen med musikerne om fastlæggelse af programmet.

Se mere på hjemmesiden www.fejoesfestival.dk

 

Køb billetter til festivals-pas her på Place2Book