Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lørdag den 28. juli og søndag den 29. juli. 2018

Vandringen er begge dage ledet af pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith og Kevin McLaughlin fra Pilgrimshuset i Maribo. Elizabeth Knox-Seith hjælper os til rette med vores vandring hver især i det åndelige landskab, mens Kevin McLaughlin hjælper os med at finde veje og stier i det fysiske landskab.

Begge dage vil der være hellige danse/cirkeldanse som en del af programmet, ledet af Eli Lykke

Vandring lørdag den 28. juli
Vi starter kl 9 på Fejø Retreat, Storemosevej 32, Fejø.

Vandring søndag den 29. juli

Vi starter ved Fejø Kirke, hvor der er højmesse ved Elizabeth Knox Seith kl 10, hvorefter vandringen fortsætter

I 2018 er det fjerde år vi vandrer på Fejø med pilgrimmenes 7 nøgleord i vore hjerter: * Langsomhed * Frihed * Enkelhed * Bekymringsløshed * Stilhed * Fællesskab * Spiritualitet

Vi vandrer langs vandet og ad øens veje, markveje og stier.

Terrænet kan være særdeles ujævnt, vær derfor opmærksom på støttende fodtøj. En badedragt og et lille håndklæde kan med fordel medbringes.

Der er mulighed for hver enkelt for at vandre i sit eget tempo, og der er mulighed for at vandre kortere eller længere stræk. Den længste tur er hver dag ca. 15 km.

Du kan vandre i stilhed eller i fordybet samtale.

Praktiske forhold:

Fejø Retreat, Storemosevej 32, 4944  Fejø fungerer som pilgrimscenter. Her er det er muligt at overnatte samt booke sig ind til morgenmad, madpakkesmøring og aftensmad.

Kommer du “langvejs fra” er du velkommen til Fejø allerede fredag aften. Pilgrimscentret er åbent fra kl. 17 fredag den 27. juli.

Kontakt: Anne Moloney på mail moloney@fejoe.dk vedr. bookning af overnatning eller spørgsmål vedrørende praktiske forhold.