Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arrangementet er bygget op om to forskellige emner, og så kan man vælge at deltage i kun det ene eller det hele – Deltagelse er for alle både nye og gamle, erfarne og nysgerrighed…

Læs det detaljerede og fulde program her: Borgermøde om Foreningsarbejde og Færger i fremtiden

Kl. 10-12: Foreningsarbejde med workshops

Hvorfor er det vigtigt at holde liv i øens foreninger? Hvad gør vi godt og hvad kan blive bedre? Vi inviterer øens foreninger til at komme med indlæg herom. Hvorfor skal jeg gå ind i en bestyrelse. Hvad får jeg ud af det og hvad kan jeg bidrage med? Vidensdeling om jura med vedtægter, regnskaber og fondsansøgninger.

Vi vil desuden sidde klar med PC, så foreningerne kan få støtte til at indtaste tekst og opdateret info til hjemmesiden fejoe.dk

For at vi kan stykke et godt program sammen med afsæt i aktuelle behov, vil vi gerne have en melding fra hver forening.

  • Hvad er din forenings to største udfordringer?
  • Vores fokus på dagen vil være: Hvorfor er det vigtigt at holde liv i øens foreninger?
  • Hvad gør vi godt og hvad kan blive bedre?

Send dit svar til os på mail: fejoeforeningen@fejoe.dk

 

Kl. 12-13: Spisepause

Fejøforeningen er vært med sandwiches

 

Kl. 13-15: Færgernes fremtid

Teknisk udvalg i Lolland kommune har lavet et kommissorium og nedsat en arbejdsgruppe. Gruppen vurderer det fremtidige behov for færgerne ved at analysere på befolkningsudvikling og andre relevante udviklingsparametre inden for fx landbrug, erhverv og turisme.

Desuden udarbejdes der en evaluering af tilstand og levetid for færgeselskabets nuværende materiel, især færgerne Femøsund og Askø samt overvejelser om køb af nye færger. Gruppen skal aflægge rapport inden for nogle måneder, og vi vil gerne have input og kommentarer fra hele Fejø.

 

Vel mødt.

Fejøforeningens bestyrelse