Der findes rigtig mange muligheder for overnatning på Fejø, alt efter hvordan I har mest lyst til at nyde opholdet på øen, fra bondegårdsferie og sommerhus til camping eller med lejrskole.

Ro naturcamp

Blot 200 meter fra færgelejet i Vesterby havn ligger Ro naturcamp. Her kan man overnatte i eget telt eller camp-let eller booke hytter eller beduintelte som har udsigt til smålandsfarvandet, der ligger lige for enden af campen. Visionen er at skabe et bæredygtigt åndehul midt i den danske natur, hvor nærvær og afslapning er i fokus. En unik mulighed for at nyde havet, det grønne og ø-kulturen på et og samme sted.

Kernegaarden

Kernegaarden er en lille oase beliggende forenden af Hjortemosevej lige til vandet. Der udlejes ferielejligheder med havudsigt og Bed & Breakfast værelse i hovedhuset. Der er økologisk gårdproduktion med æblemost og cider med tilhørende gårdbutik. På gården er der flg. dyr: Limousine frilandskvæg, geder, kaniner, høns og gårdkatte.
Se mere på www.kernegaarden.dk www.fejocalva.dk

For nærmere information kontakt Kernegaarden, Kai og Anita Winter Hjortemosevej 41 – Tlf: 24 81 26 29  / 29 44 03 21

Fejø Feriecenter

16 ferieboliger, bygget sammen 2 og 2 til 8 dobbelthuse. Til hver bolig hører mod syd en 15 m2 træterrasse. Mod nord er der skøn udsigt til marker og til havet. Hver bolig er på 59 m2 og består af stor stue/køkken med køle-fryseskab, bordkomfur med varmluftovn, emhætte og opvaskemaskine. Desuden 2 værelser samt badeværelse med brusevægge og gulvvarme. Alt er nyrenoveret. Der er installation til TV og internet og adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Læs mere på Fejø Feriecenter Kontakt: info@fejoe-feriecenter.dk og tlf.: 51231847.

Toppen

Dybvigvej 10
På skønne Fejø tilbydes overnatning i rummelige værelser med delvis havudsigt og med adgang til køkken og bad samt stor skøn have. Her er ro og fred og en tur rundt på øen byder på dejlige naturoplevelser. Ligeledes er der en lækker strand med badebro ved Sletterne, og huset ligger bare 300 m fra den hyggelige Dybvig Havn hvor der er en café. Som turist på øen findes der også Fejø Mølle som er vores lokale turistkontor, og her findes brochurer over forskellige interessante aktiviteter på øen.

Tlf. +45 28709618  erikhb@mail.dk – Se priser og læs mere om Toppen

Anden udlejning

Lej et sommerhus eller værelser på øen, se mulighederne på oversigten over andre udlejnings-muligheder

Sol og Sommer sommerhusudlejning

Lej sommerhus via Sol og Sommer, se sommerhusene her

Lejrskole-ophold

Få hele klassen med på tur til Fejø. Læs mere om mulighederne på Fejø Børne- & Kulturhus

Fejø Retreat

Brug for ro? Læs mere på Fejø retreat