Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Så nærmer Turismens dag sig endnu en gang, hvor vi på øen byder alle turister hjertelig velkommen til en hyggelig dag fuld af dejlige oplevelser! 

GRATIS persontransport med færgen og i bus rundt på øen denne dag, og for biler er færgebilletterne reduceret med 30%.
– Så bliver det ikke nemmere at besøge en skøn sydhavs-ø! Få en herlig dag med familie og venner, med musik, lækker mad og spændende udstillinger!

Kom nemt rundt

På Vesterby Havn hvor færgen lægger til, byder vi velkommen med et lille velkomsttelt, hvor der uddeles lækre Fejøæbler, mens man kan høre mere om, hvad dagen byder på, se brochurer eller få lidt vand til turen rundt på øen.
Bussen kører mellem ca. 10-17, omkring en gang i timen (se detaljer i vores folder som udleveres på dagen), så alle besøgende nemt kan komme rundt og opleve alle øens herligheder. Som passagerer kan man stå af og på bussen ved udvalgte stoppesteder.
Der ud over kan man også leje cykler på øen, eller blot vælge at spadsere rundt.
I kan naturligvis også sejle til Dybvig Havn, og så cykle, gå eller tage bussen rundt og opleve øen denne dag.

Attraktioner

 

Rundt omkring holder øens attraktioner og spisesteder åbne, så der er mulighed for en dejlig dag med en masse gode oplevelser og lækkerier – Fra prisvindende cideri til lækre pizzaer, eller måske et godt loppefund eller en smuk uld-sweater, eller hvad med et kig på veteran-traktor udstillingen eller ø-museet, besøg også den helbredende have, eller kom forbi kunst- og arbejdsværkstedet Rummet. Mulighederne er mange flere! Læs eventuelt mere om turisme her på siden eller kig i vores lille Turismens-dag folder når du kommer til øen.
 

Arrangementer

Lolland-Falster Lovestorm event kl. 12.00 på Fejø Mølle.
Kåring af vinderen af fotokonkurrencen #fejøflowerstorm kl. 13.30 på Fejø Mølle
Toms Harmonika Orkester kl. 14.00 på Fejø Mølle
Koncert med musik af den danske nationalkomponist Carl Nielsen
 kl. 15 i Kirken

Vi ser frem til en rigtig dejlig dag med masser af glade gæster.
Vel mødt!

SE MERE HER: Turismens dag brochure