Indlæser Begivenheder

Deltag i årets hyggeligste markedsdag på Fejø skole og støt en god sag!

Kære alle

21. september ml. kl. 10.00 – 15.00 afholder Støtteforeningen for Fejø Børne- og Kulturhus årets hyggeligste marked på skolen – i aulaen og i skolegården afhængig af vejr og vind.

På dagen vil der være salgsboder, loppemarked, kaffe & kage og andre spændende aktiviteter.
Støtteforeningen indbyder alle til at deltage med en stand på dagen. Her kan man fx sælge sine gamle lopper, hjemmelavede produkter eller f.eks. overskuds grøntsager fra egen urtehave mv. En festlig tombolabod er også meget velkommen. Det er også muligt at sælge mad. Sjove og lattermuskelsmotionerende aktiviteter så som at køre en flødebollekastemaskine i stilling, eller at lave en hønseskidnings-konkurrence er også meget velkommen. Kun fantasien sætter grænser.

Det koster 100 kr. at leje et bord eller en plads. Standlejen går ubeskåret til  Støtteforeningen for Fejø Børne- og Kulturhus, som bl.a. støtter børnehuset økonomisk ved arrangementer og ture, samt ved behov for fripladser  – Man er også velkommen til at donere dele af overskuddet i sin bod til foreningen, men det er ikke noget krav.

Kontakt Astrid Engelund på mail astride@mail.tele.dk og book dig en plads allerede nu!

Vi håber meget, at flest muligt vil støtte op om arrangementet ved at deltage på dagen og dermed bidrage til et godt formål. Lidt nærmere dagen kommer en mere detaljeret information ud, om hvad man kan opleve på dagen og gøre af gode køb.

Så…. sæt allerede kryds i kalenderen allerede nu, så flest mulig kan komme og få sig en super hyggelig dag, i den gode sags tjeneste.

På glædeligt gensyn!

Mvh. Støtteforeningen for Fejø Børne- og Kulturhus