Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Deltag i årets hyggeligste markedsdag på Fejø skole og støt en god sag!

Kære Fejbattinger nye som gamle, udenø´s som indenø´s

Kom til markedsdag på lørdag!

Vi GLÆDER os til at se hele Fejø komme og støtte op om en af øens livsnerver, Fejø Børne- og Kulturhus / skolen, vi har lagt os i selen for at skabe en super hyggelig, sjov og indbringende dag til fordel for alle Fejøs børn og kommende børn/børnefamilier.

Der er GRATIS ADGANG, men til alle dem der køber et medlemskab af Støtteforeningen på dagen, udlodder vi en super lækker sponsorpræmie – den kan ses i aulaen, hvor man også kan købe foreningens lækre T-shirts, krus mv.

Dagsprogram kl. 10.00 – 15.00:

Kl. 10.00        Boder og stande åbner

Vi har alt fra fiskedam, flødebollekastemaskine, ansigtsmaling til skønne lopper og gratis kaffe og kage. Der er også dejlige madboder og fine ting som skolebørnene selv har lavet, og fede lopper fra skolens kringelkroge og tidslommer…

Kl. 10.00        Auktion over de lækreste effekter fra det nu nedtagne skolekøkken – hvem vil ikke gerne have fingrene i en af skolens smukke gammel porcelænshåndvaske?

Kl. 10.30         Rundvisning ved Niels Slot  – Tiltænkt alle dem der ikke har sin daglige gang på skolen/børnehuset og som er nysgerrige på hvad der egentlig er gang i på skolen – hvad sker der med det nye køkken, hov der er kommet en ny bålhytte, og de små har fået et dejligt soverum … her er muligheden for at få en guidet tur med formanden for Fejø Børne og Kulturhus, som også gerne svarer på spørgsmål.

Kl. 10.30         Lav dit eget snobrød i Bålhytten – Elever fra Horslunde Realskole niende klasse

Kl. 11.00         Fejøs ældste spejdere byder velkomme i Bålhytten, hvor man kan lave ”Spanske æbler”

kl. 12.00         Fejø Arkiv slår dørene op – kom og gå på opdagelse i Fejøs historie – få svar på spørgsmål           som ”Hvor mange købmandsbutikker var der egentligt på Fejø da der var flest”…

13.00             Rundboldkamp på sportspladsen ved FIF

Kl. 14.45        Vi trækker vinderen af Støtteforeningens præmie

Kl. 15.00        Stande og boder lukker.

Du kan stadig nå at komme af med dine effekter:

  • Hvis man har fundet nogle sager i gemmerne, som er for gode til genbrugspladsen, kan man stadig nå at tilmelde sig hos skolens lærer Astrid på mail: astride@mail.tele.dk,  frem til fredag kl. 15.00! Det koster kun kr. 100 for en standplads og vi sørger for bord til dig. Har du store ting kan du stå i skolegården, mens boder med mindre ting står i gymnastiksalen.  Betalingen for standpladsen går til støtteforeningen. Indtægter fra dit salg kan du tage med hjem i lommen

Med hilsener, glæde og kræmmersjæl fra Støtteforeningen for Fejø Børne og Kulturhus

Cecilie Gregersen, Astrid Egelund, Minna R. larsen, John Larsen, Karin Hvidtfeldt, og supleanter Morten F. Knudsen og Heidi H. Jensen og Revisor Else Dürr.