Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, fra den 14. til den 18. oktober, 2020 – I år vil der også være Masterclass, hvor Festivalens musikere underviser Masterclass eleverne. Mere information følger, eller klik allerede nu ind på Fejoesfestival.dk

Det er nu muligt at købe Festivalpasset til Fejøs Festival 2020. Festivalpas koster i alt 600 kr. (100 kr. heraf er til medlemskab i Fejø Kammermusik Forening.) Passet er dit, når vi kan se betalingen på Festivalens bankkonto. Festivalpasset får du, når du kommer til din første koncert under Festivalen.
Bestil venligst online via linket nederst på denne side, når du køber dit Festivalpas, det letter administrationen.
Du kan også købe dit Festivalpas ved at indbetale direkte på
konto i Danske Bank: Reg. 4467 Konto:12253451. Oplys venligst telefonnummer og mailadresse ved indbetaling. Festivalpas koster 600 kr. (100 kr. heraf er til medlemskab i Fejø Kammermusik Forening.)
Anden betalingsform kan aftales med Minna på telefon 21 13 56 59.
Børn og unge mellem 0 og 25 år kommer gratis ind til koncerterne, udendørs koncerter er gratis for alle.
Medlemskab og festivalpas tilsammen giver dig fri adgang til hele Festivalen, dog begrænset til de pladser, der findes på det enkelte spillested.
Der vil være mindst 15 koncerter/events. Så både, når der er tale om Festivalpas og pladser, gælder: Først til Mølle princippet.
Vi regner med at lukke op for salg af ”løse billetter” til de resterende pladser ca. 20 minutter før hver koncert. Resterende pladser vil blive solgt som billetter á 100 kr.
Der er rift om pladserne – så bestem dig så hurtig som muligt, hvis du vil være sikker på at få et Festivalpas. Prøv at regne på hvad 1 billet til 15 koncerter koster – Så tror vi, at du køber et Festivalpas.
Festivalkontor på Skolen, Herredsvej 192
Koordinator: Minna Raabo Larsen.
Telefon: 21 13 56 59
Program opdateres løbende på hjemmesiden samt på www.facebook.com/fejosfestival og www.kultunaut.dk