Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

FEJØ-REVYEN 2018

Revygruppen knokler fortsat ufortrødent derudad med tekster og replikker, lyd og lys, kostumer og parykker, sange og musik, rekvisitter og kulisser, samt stærk kaffe og højt humør for at have det hele klappet og klart til:

Lørdag den 7. april kl. 18 med lækker 3-retters menu, revy og dansemusik. 250 kr. Bindende tilmelding til Pia Andersen på tlf. 28 71 34 38, eller 24 24 40 91. Betaling via mobile pay eller ved ankomst på dagen. Sidste frist for tilmelding er 31.3.

Søndag den 8. april kl. 14 med revy, kaffe og lagkage. Voksne: 75 kr. Børn: 50 kr. Ingen tilmelding.

I år har det samlede revyhold + et par stykker til, været i intensiv træning af både instruktør- og skuespilkunst. Det foregik under kyndig vejledning af instruktøren Kristian Hald Jensen, som er tidligere formand for DATS (Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed) og instruktør af bl.a. egnsspil i Sønderjylland gennem 20 år. Nu glæder vi os vildt til at omsætte alle de nye input vi har fået, til vores instruktion og skuespil i revyen.

Alt omkring revyens indhold er naturligvis tophemmeligt, men enkelte oplysninger har dog lækket, og rygtet vil vide, at der under revyen vil blive kastet nyt lys på nogle af de utrolig mange, og til tider vanskelige, valg vi som Fejøboere er blevet – og til stadighed bliver – stillet overfor. Se den før din nabo!

Med entusiastiske hilsner fra årets revyhold: Skuespillere, skribenter, sangere, musikere, instruktør, sufflør, kulissemagere, lyd- og lysfolk, madkunstnere, kagebagere og kaffebryggere, opvaskere, billetdamer, øl- stole- og bordslæbere, dekoratører, rengøringskyndige, kameraholdere og andet godtfolk.

Vi glæder os til at se dig i Fejø Børne- og Kulturhus.

Fejø Amatørscenes Revygruppe